KLOCKAN

söndag 27 december 2009

Dr Brett Steenbarger Webinars

Dr Brett Steenbarger är en framstående trading psykolog som dessutom själv spekulerar med indexterminer. Steenbargers edge är av en kombination av basic Market Profile kunnande och förståelse för marknadssentimentet. Som beslutsunderlag använder han ofta den relativa volymen, market delta (order flödet) och breadth ($tick och AD). Hans blogg TraderFeed tillhör nätets bästa trading resurser och har varit min inspirationskälla en längre tid.


Under julhelgen lyckades jag hitta två svårfunna inspelningar av Webinars han hållit under 2009 som bör vara av intresse för varje day- och swingtrader.


"Reading Market Psychology"

"Best Practices for Traders"


2 kommentarer:

  1. God fortsättning Fiki!

    Tänkte passa på att tacka för det arbete du lägger ner på att dela med dig av information och skapa förståelse för olika aspekter av trading och marknaden. Mycket av det du skriver har jag försökt ta in och implementera i min egen handel. Givetvis är det i slutändan upp till en själv att skapa en handelsstrategi som fungerar men med din hjälp har den förfinats avsevärt!

    Tack för det och hoppas du får en trevlig nyårsafton.

    /Erik (undertecknad123 avanzanforumet)
    Ps.
    Hade velat skicka detta i ett mail men hittade ingen adress så det fick bli en kommentar istället.

    SvaraRadera
  2. God fortsättning själv Erik.

    Har varit bortrest en vecka så jag har inte haft möjlighet att titta närmare på kommentarerna här på bloggen.

    Kul att bloggen hjälper. Det är som du skriver. Man kan hämta bra info och ideér från olika håll men i slutänden måste man skapa sin egen väg.

    Mvh

    SvaraRadera