KLOCKAN

tisdag 18 maj 2010

Market Profile Webinar

Söndagen den 23 maj 2010, kl 19.00, håller jag ett webinar om Market Profile på internetforumet Big Mike´s Trading Forum. Webinariet kommer att hållas på (sv)engelska.




The topics will be:

Basic principles of the market
Timeframe control
Identifying value for S/R
Using the developing day type structure
Market profile openings

8 kommentarer:

  1. Vafan, det är ju bara för elite members? Varför skulle framgångsrika traders behöva futtiga donationer för att hålla ett forum igång...

    SvaraRadera
  2. Visste inte att det endast var öppet för elit medlemmar. Kanske inspelningen blir öppen för allmänheten.

    När det gäller framgångsrika traders så är forumet som alla andra, dvs. majoriteten är sannolikt inte framgångsrika. Å andra sidan är det ett bra forum enligt mitt tycke för den som är intresserad av trading. Själv gick jag med för ett tag sedan för att lägga vantarna på historisk ES data. För Ninjatrader användaren finns även en hel del annat.

    SvaraRadera
  3. Du länka tidigare ett väldigt intressant klipp från http://www.stocktwits.tv/, har du några fler favoriter därifrån som du kan dela med dig av?

    SvaraRadera
  4. Fiki, har du möjligtvis market replay eller historisk data för Ninja på några svenska instrument, t.ex Ericson?

    SvaraRadera
  5. Tyvärr inte MPE. Jag kör endast med de amerikanska terminerna...

    Du kanske kan hitta någon data leverantör med gratis demo. Jag testade esignal för OMX under en månad en gång till Market Delta (MD) plattformen (MD finns med 1 månads demo tror jag). MD har också en playback funktion. På e-signal gick det att få en månad med money back garanti, så de drog beloppet från mitt visa kort men när jag sa upp avtalet innan månadens slut fick jag pengarna tillbaka. Jag fick dock inte allt. 20-30 usd var någon form av exchange avgift som jag var tvungen att betala.

    SvaraRadera
  6. terminsspekulant3 augusti 2010 kl. 14:48

    Fiki, tänkte bara passa på att tacka för en mycket kompetent blogg och i min mening unik resurs för svenska traders. Ytterst få bloggar på svenska är i närheten av den höga nivå som alltid råder på din blogg.

    Hoppas du kommer med fler inlägg efter sommaren!

    /Trogen läsare

    SvaraRadera
  7. terminsspekulant,

    det var kul att höra. har haft flera järn i elden i våras så bloggningen uteblev. den tid jag la framför datorn gick istället åt att stirra på orderboken för ES ;)

    får se om jag kan göra en comeback på bloggen till hösten.

    mvh

    SvaraRadera